Working in the Netherlands


Working in the Netherlands

Nuus – Ster eBoek van die week: Kaalkop

Ek sit nie, sê ek, Ek soek net my paspoort.

Sit, sê die vrou, Ek moet vyf name hê.

My paspoort lê reg langs jou! sê ek.

Vyf name, sê die vrou.

Ek is haastig, sê ek, My vliegtuig wag.

Die vrou staar my aan.

Het jy ’n vliegtuig? vra sy.

Ja, sê ek en skrik. Maar ek kan myself nie keer nie. Hulle wag vir my, sê ek, Ek gaan ’n nier skenk.

via Nuus – Ster eBoek van die week: Kaalkop.

Andre Beukes LLM

Andre Beukes LLM

André Beukes is an EU Management Consultant to international companies doing business in Europe. He provides clients with practical business support that makes a real difference doing business in the EU. “Put simply, I am here to help you meet your challenges. I believe in the importance of doing things correctly, meaning risks are reduced and problems are avoided.”

  • Facebook
  • LinkedIn

Leave a Comment