DOING BUSINESS IN THE EU


Doing business in the EU

Nuus – Afrikaanse eBoek: 'Jý het met my gelol toe ek 4 was’

Dié karakter is fiktief, het sy in onderhoude gesê. Maar die afgelope week het sy aan Rapport erken: “Ek, Odette Schoeman, is eintlik Claudie. Ek is as vierjarige deur ’n kêrel van my ma gemolesteer.” Swartskaap is op haar lewe gegrond, het sy in ’n telefoniese onderhoud gesê. Telefonies, want oor aangesig tot aangesig praat, moet sy eers nadink. Sy verbreek nou haar stilswye, want sy het die man opgespoor wat dit gedoen het. Jare lank het sy na hom gesoek en noudat sy weet waar hy is, kan sy oor hom en die aaklige gebeure praat, al is dit oor ’n afstand. Haar nagmerrie het begin toe haar ma “eendag met dié man by hul huis” in Boksburg gekom het, sê sy sag, huiwerig, asof sy nie woorde, taal, vertrou om haar pyn te dra of oor te dra nie.

Nuus – Afrikaanse eBoek: 'Jý het met my gelol toe ek 4 was’.

Andre Beukes LLM

Andre Beukes LLM

I am an International human resources consultant to multinational companies in international employment law and employee relations.

Leave a Comment