Maak jou droom waar om die internasionale handel te betree met ‘n webwerf

‘n Webwerf is onontbeerlik indien jy ‘n eBoek of enige ander produk suksesvol wil bemark.

‘n Eie webwerf vir jou produk het die volgende voordele:

- Kredietwaardigheid, Kredietwaardigheid, Kredietwaardigheid,

- Kliënte en besigheidsvennote sal jou ernstiger opneem,

- Die eBoek, produk of diens sal gelys word deur Internet- soekmasjiene wat beteken jy word vinnig en maklik deur bestaande en nuwe kliënte gevind.

- Internasionale kliënte kom op jou voorstoep.

Die wegspringplek is om ‘n domeinnaam en diensverskaffer te vind. MyAfrikaans se dinamiese internasionale span kan jou sonder enige inspanning van jou kant af met beide behulpsaam saam wees. ‘n Gevatte, maklik vindbare domeinnaam is natuurlik ontsaglik belangrik in die sukses van jou webwerf. Baie mense dink dat al die beste domeinname al beset is maar dit is nie so nie! Kreatiwiteit moet aan die dag gele word met die keuse van ‘n domeinnaam. ‘n Kwaliteit domeinnaam is net so belangrik soos die “regte” adres is vir byvoorbeeld ‘n bekende advokate kantoor.

‘n Betroubare Internet-gasheer is ‘n moet want die webwerf moet 24 uur van die dag beskikbaar wees vir kliënte in alle wêrelddele.

Myafrikaans maak van uiters effektiewe en professionele web-gashere gebruik in Duitsland. MyAfrikaans het kantore in Rotterdam, Frankfurt en San Diego wat Afrikaanssprekendes bemagtig om die dinamiese internasionale Internet-tegnologie gemeenskap te betree.

Die wêreld ekonomie het die afgelope dekade oor geskakel van ‘n diensgedrewe ekonomie na ‘n kennis-ekonomie. Skaars kennis vloei oor die internetbane en word nie beheer deur doeanebeamptes of korrupte regeringsamptenare nie. Die internasionale mark is so naby soos jou naaste internet aansluiting. Met uitstekende aanlynbetalingsplatforms soos Paypal of Moneybookers is ‘n transaksie met die Oekraïne makliker as met die kafee op die hoek!

Die fasilitering van die ontwikkeling Afrikaanse eBoek sektor is een van myAfrikaans se primere doelwitte. Dit net nie meer geregverdig dat die Suid-Afrikaanse gebruiker aan die agterspeen moet suig as dit dinamiese eBoek tegnologie kom nie. Vir die eerste keer is daar in 2012 meer eBoeke in die VSA verkoop is gedrukte boeke! Net ter illustrasie hoe Suid-Afrika agter geraak het met internasionale neigings is dat daar maandeliks 27100 gebruikers in Nederland na die term “eBoeken” op Google soek.

MyAfrikaans fokus op vier hoof dienste:

- Om Suid-Afrikaanse en Afrikaanse skrywers te bemagtig om self hul eBoeke te publiseer (selfpub),

- Bemarking van Suid-Afrikaanse eBoeke,

- Webwerf ontwikkeling en generering van web-verkeer,

- Bemagtiging van Suid-Afrikaanse entrepreneurs om die dinamiese mark van internasionale handel te betree.

Kontak ons vandag:  mail@myafrikaans.com

Image: FreeDigitalPhotos.net

Met betrekking tot

http://linkd.in/HxkpjJ

Posted in Afrikaanse eboeke

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out / Change )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out / Change )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out / Change )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out / Change )

Connecting to %s

Argiewe

Kliek hier om alles per vonkpos te ontvang

Join 638 other followers

 • Nuutste eBoeke 2014-04-17
  Die pad byster Nicola Hanekom vang die gehoor se aandag van die begin en weier om dit te verloor. Sy hou die verskillende storielyne mooi bymekaar totdat dit saam opeindig. Nicola oortuig jou terwyl sy jou skok. Jy is spraakloos as jy uitstap. Geskok, maar ook hulpeloos. Die toneelstuk is 'n meesterstuk met Nicola die bes moontlike skilder. – James de V […]
 • Tuis by Afrikaans
    AllesAfrikaans is ook ‘n koffiekroeg of ‘n Saterdagoggend-mark. Die plek waar jy na verlore ou langspeelplate soek, bekendes ontmoet en nuwe grille ontdek. ‘n Plek waar ‘n iemand, verlore in eie gedagtes, deur vergeelde boeke blaai en waar ‘n vrou agter die toonbank van ‘n stalletjie staan en koeksisters verkoop. Dit is AllesAfrikaans. Ons huis. Ons kultuu […]
 • Deon Opperman - Donkerland
  Kerneels Breytenbach het met Deon Opperman oor die roman Donkerland gesels. Donkerland is ook een van die grootste TV-gebeurtenisse van 2013, die epiese kykNET-reeks wat 158 jaar van Afrikaner-geskiedenis in 13 episodes teleskopeer. Een van die mees ambisieuse skeppings in Opperman se loopbaan as dramaturg en draaiboekskrywer is deur Breytenbach herskryf in […]
 • Fokus op Sophia Kapp
  Sophia Kapp skryf oor die liefde, tussen die held en die heldin, maar ook liefde tussen ouers en kinders, susters, en vriendinne. En oor al die ander aspekte wat ook deel is van liefdesverhoudings – onsekerheid, hartseer, verlies, verraad, egskeiding, vertroue, vervulling, geborgenheid. Daardeur wil sy vrouekarakters skep wat vir moderne Afrikaanse lesers ge […]
 • Plesierengel #eBoek
    Koop die eBoek hier! Tristan Hansen is ’n man wat R15 000 per nag vra en die land se mees invloedryke en wêreldwyse vroue soveel plesier gee dat hulle terugkom vir meer. Maar wanneer een van sy kliënte haar eie lewe neem, verander die plesierengel in ’n doodsengel, en bely sy kliënte die een na die ander wat agter toe deure gebeur het. Maar waarom doen hy […]
 • Onse Vaders, Afrikaanse eBoek
  Koop die eBoek hier! Resensie Kerneels Breytenbach1 JC Kannemeyer verwys in sy Die Afrikaanse literatuur 1652-2004 na die “gespletenheid tussen hoop en wanhoop oor die nuwe Suid-Afrika, die twee gesigte wat die land aan sy inwoners toon, ’n land waarin daar naas die nuwe vryheid daagliks spreke is van moord en geweld en plase wat vervalle murasies word.”’n M […]
 • Pad na hart #eBoek
  Koop die eBoek hier! Iets anders! François Bloemhof slaan ’n nuwe rigting in met ’n roman gebaseer op ’n draaiboek deur die bekende akteurs Ivan Botha en Donnalee Roberts. Hulle speel in die gelyknamige rolprent en dié pad van liefde het meer as net ’n paar kinkels en draaie.  
 • Video: Klimtol
  Die verweefde verhale van Ludo Loeloeraai, die yo-yo-kampioen, Snaartjie Windvogel (die vioolspeler uit In stede van liefde, wat op Matjiesfontein grootword en as ’n sekswerker in die Kaap beland), Elsabé en Doris Steyn, en Eenslie Maree, die Adelbors, vorm die basis van hierdie langverwagte roman. Dis hulle almal se geskiedenis, maar veral dié van Ludo, wat […]
 • Laaste dans, Drienie #eBoeke
  Toe Oscar Pistorius blosend in die gange van die Brooklyn-polisiestasie by luitenant Muller Joubert verbyloop, was Muller seker dat daar in jare nie so 'n bisarre saak was nie en daar nie gou weer so een sou wees nie.  Hy was verkeerd. Daar was reeds. En hy was in die middel daarvan. In die omgewing van die liefde is niemand se hart veilig nie; dit weet […]
 • Marzanne stuur shalom uit Israel #eBoeke
  Koop die  eBoek Granate bloei in Jerusalem HIER! Marzanne was die vertaler van die Zion Chronicles-boekreeks en dit het haar gemotiveer om Israel te besoek. Binne die bestek van twee en ’n halwe jaar het sy Israel sewe keer besoek. Ervarings en waarnemings op hierdie besoeke het die grondslag gelê vir haar volgende roman, Granate bloei in Jerusalem, wat in 2 […]
Pinterest

Andre Beukes

myafrikaans.com

Flickr Photos
More Photos
Goodreads
Webring
Powered by WebRing.
This site is a member of WebRing.
To browse visit Here.
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 638 other followers

%d bloggers like this: