Deon Meyer Afrikaanse eBoeke

Agt van Deon Meyer se gewildste Afrikaanse eBoeke is nou beskikbaar as Afrikaanse eBoeke by myafrikaans.com!

Deon Meyer word op 4 Julie 1958 in die Paarl gebore. Toe hy 18 maande oud is, verhuis die gesin na Klerksdorp in die ou Wes-Transvaal. Hy begin sy skooljare aan die Laerskool Meiringspark en matrikuleer in 1976 aan die Hoërskool Schoonspruit. Deon is die middelste van drie seuns. In standerd 6 (deesdae se graad 8) moes hy sy twee broers Bertus en Francois afpers om sy eerste storie te lees. Hulle raad aan hom was dat hy nie dadelik met ’n nuwe boek moet begin nie.

Deon sal sy Engels-onderwyseres, Valerie de Bruyn, altyd onthou as iemand wat hom voortdurend aangemoedig het en met haar positiewe terugvoer oor sy opstelle ’n sekere selfvertroue vir skryf by hom gekweek het.

Deon beskou sy pa, Neil, as die wonderlikste storieverteller wat hy ken, en sy ma, Francis, as die beste resensent van sy pa se stories – sy het van almal gehou.

Ongelooflik, 30% korting met Deon Meyer Afrikaanse eBoek naweek.

Een speurder. Ses Slagoffers. Sewe Dae …

Ek sal elke dag ‘n poliesman skiet, tot julle die moordenaar van Hanneke Sloet aankla, lees die dreigbrief aan die SAPS. En dan begin hy hulle afmaai. Bennie Griessel is die een wat die dossier moet heropen. Die saak is 40 dae oud, die spoor is koud. Daar’s geen motief nie, geen leidrade nie, net ‘n reeks naakfotos, ‘n hoogs ingewikkelde saketransaksie, en onmenslike druk van topbestuur, die media, en die meedoënlose, onpeilbare sluipskutter. En deur dit alles moet Griessel sy nuwe vriendin, die sangeres Alexa Barnard, weghou van die bottel voor haar groot terugkeer-konsert, sy seun keer om nie skandes te maak nie, sy kollegas weerhou om die ondersoek te kelder, en sy eie, verterende lus vir die helende kragte van die drank in toom probeer hou. Sewe dae van hel.

Kliek hier om die gewilde Afrikaanse eBoek Sewe dae te koop!

The Boeke Prys Fanatics Choicetoekenning vir 2011 is die jongste eer vir ‘Dertien Uur’, net twee weke nadat die boek aangewys is as die Beste Spanningsroman in die Barry Awards by Bouchercon in St Louis, VSA, op 15 September 15. “Dit was ‘n reuse-eer om tuis en oorsee dié soort erkenning te kry,” sê Deon. Dié roman was ook op die kortlyste vir die 2011 Macavity Award vir Beste Speurroman, die Britse CWA International Dagger-toekenning en die Suid-Afrikaanse Sunday Times-letterkundeprys. Dit het in 2009 die ATKV-Prys vir Beste Spanningsroman en die Mees Filmiese Roman-toekenning van M-Net ontvang.

Kyk na die Afrikaanse eBoek 13 uur!

Spoor was vir twee maande die nommer een topverkoper in Suid-Afrika, en word in 2011 in Engels in die VSA, Brittanje en Kanada uitgereik met die titel ‘Trackers’.

In Duitsland sal dit in Oktober beskikbaar wees (Duitse vertaling: ‘Rote Spur’) en in Frankryk teen September. Die Franse titel is nog nie bekend nie. (Loer gerus op die Engelse blad na die voorblaaie van die buitelandse uitgawes.)

Die boek sal ook in 2011 en 2012 in Sweeds, Noorweegs, Nederlands en Italiaans beskikbaar wees.

Kliek hier om Deom Meyer se Afrikaanse eBoek te koop.

About these ads
Met betrekking tot

http://linkd.in/HxkpjJ

Posted in Afrikaanse eboeke

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out / Change )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out / Change )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out / Change )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out / Change )

Connecting to %s

Argiewe

Kliek hier om alles per vonkpos te ontvang

Join 639 other followers

 • Tuis by Afrikaans
    AllesAfrikaans is ook ‘n koffiekroeg of ‘n Saterdagoggend-mark. Die plek waar jy na verlore ou langspeelplate soek, bekendes ontmoet en nuwe grille ontdek. ‘n Plek waar ‘n iemand, verlore in eie gedagtes, deur vergeelde boeke blaai en waar ‘n vrou agter die toonbank van ‘n stalletjie staan en koeksisters verkoop. Dit is AllesAfrikaans. Ons huis. Ons kultuu […]
 • Deon Opperman - Donkerland
  Kerneels Breytenbach het met Deon Opperman oor die roman Donkerland gesels. Donkerland is ook een van die grootste TV-gebeurtenisse van 2013, die epiese kykNET-reeks wat 158 jaar van Afrikaner-geskiedenis in 13 episodes teleskopeer. Een van die mees ambisieuse skeppings in Opperman se loopbaan as dramaturg en draaiboekskrywer is deur Breytenbach herskryf in […]
 • Fokus op Sophia Kapp
  Sophia Kapp skryf oor die liefde, tussen die held en die heldin, maar ook liefde tussen ouers en kinders, susters, en vriendinne. En oor al die ander aspekte wat ook deel is van liefdesverhoudings – onsekerheid, hartseer, verlies, verraad, egskeiding, vertroue, vervulling, geborgenheid. Daardeur wil sy vrouekarakters skep wat vir moderne Afrikaanse lesers ge […]
 • Plesierengel #eBoek
    Koop die eBoek hier! Tristan Hansen is ’n man wat R15 000 per nag vra en die land se mees invloedryke en wêreldwyse vroue soveel plesier gee dat hulle terugkom vir meer. Maar wanneer een van sy kliënte haar eie lewe neem, verander die plesierengel in ’n doodsengel, en bely sy kliënte die een na die ander wat agter toe deure gebeur het. Maar waarom doen hy […]
 • Onse Vaders, Afrikaanse eBoek
  Koop die eBoek hier! Resensie Kerneels Breytenbach1 JC Kannemeyer verwys in sy Die Afrikaanse literatuur 1652-2004 na die “gespletenheid tussen hoop en wanhoop oor die nuwe Suid-Afrika, die twee gesigte wat die land aan sy inwoners toon, ’n land waarin daar naas die nuwe vryheid daagliks spreke is van moord en geweld en plase wat vervalle murasies word.”’n M […]
 • Pad na hart #eBoek
  Koop die eBoek hier! Iets anders! François Bloemhof slaan ’n nuwe rigting in met ’n roman gebaseer op ’n draaiboek deur die bekende akteurs Ivan Botha en Donnalee Roberts. Hulle speel in die gelyknamige rolprent en dié pad van liefde het meer as net ’n paar kinkels en draaie.  
 • Video: Klimtol
  Die verweefde verhale van Ludo Loeloeraai, die yo-yo-kampioen, Snaartjie Windvogel (die vioolspeler uit In stede van liefde, wat op Matjiesfontein grootword en as ’n sekswerker in die Kaap beland), Elsabé en Doris Steyn, en Eenslie Maree, die Adelbors, vorm die basis van hierdie langverwagte roman. Dis hulle almal se geskiedenis, maar veral dié van Ludo, wat […]
 • Laaste dans, Drienie #eBoeke
  Toe Oscar Pistorius blosend in die gange van die Brooklyn-polisiestasie by luitenant Muller Joubert verbyloop, was Muller seker dat daar in jare nie so 'n bisarre saak was nie en daar nie gou weer so een sou wees nie.  Hy was verkeerd. Daar was reeds. En hy was in die middel daarvan. In die omgewing van die liefde is niemand se hart veilig nie; dit weet […]
 • Marzanne stuur shalom uit Israel #eBoeke
  Koop die  eBoek Granate bloei in Jerusalem HIER! Marzanne was die vertaler van die Zion Chronicles-boekreeks en dit het haar gemotiveer om Israel te besoek. Binne die bestek van twee en ’n halwe jaar het sy Israel sewe keer besoek. Ervarings en waarnemings op hierdie besoeke het die grondslag gelê vir haar volgende roman, Granate bloei in Jerusalem, wat in 2 […]
 • Die mensdom is in 'n tyd van onsekerheid en wanhoop : Afrikaanse eBoek
  Die mensdom is in 'n tyd van onsekerheid en wanhoop, soekende na iets wat hoop kan gee. Deur hierdie boek poog die skrywer om hoop te gee. Hierdie hoop is te vinde in ons geloof in Jesus Christus. Hy het die dood oorwin en aan ons die ewige lewe as erfenis gegee. Hieruit put ons krag om met nuwe hoop elke dag te kan aanpak sodat ons in die geloof end-ui […]
Pinterest

Andre Beukes

myafrikaans.com

Flickr Photos
More Photos
Goodreads
Webring
Powered by WebRing.
This site is a member of WebRing.
To browse visit Here.
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 639 other followers

%d bloggers like this: